Корейські млинці з Енокі
Інгридієнти:
Енокі – 150 гр.
яйце – 2 шт
перець – ½ шт.
борошно – 1 ст. л.
петрушка, зелена цибуля, сіль
перець чілі, соєвий соус
Спочатку промиваємо Енокі під проточною водою, зрізаємо губчасту основу та руками розбираємо гриби (для зручності можна ще перерізати навпіл грибочки). Подрібнюємо солодкий перець, зелену цибулю та петрушку, додаємо все до грибів. Окремо збиваємо 2 великі за розміром яйця (якщо у вас невеликі за розміром яйця, то можна взяти три). Вливаємо збиті яйця до грибів та додаємо столову ложку борошна. Все ретельно перемішуємо. На пательню наливаємо рослинну олію та починаємо смажити млинці, періодично перевертаючи їх. Для шанувальників гострих страв на кожний млинець можна викласти шматочок перцю чілі. Обсмажуємо млинці до золотавого кольору. Подавати млинці можна з соєвим соусом .