Грибна піца (без тіста)
Інгридієнти:
гриби Ерінги – 300 гр
яйце – 1 шт
помідор – 1 шт
сир моцарелла — 1 шт
маслини – 100 гр
томатний соус, йогурт/ майонез , італійські трави, сіль, базилік
Подрібнюємо гриби Ерінги в блендері. Додаємо яйце, сіль, трави, ретельно перемішуємо.
На деко вислане пергаментом викладаємо грибну основу, формуємо круг товщиною 0,5 см. Відправляємо в духову шафу на 15-20 хв, при температурі 180 градусів.
Тим часом нарізаємо помідор, сир та маслини. Коли основа запеклась, дістаємо з духової шафи, змащуємо соусом, викладаємо поверх нього сир, помідори та маслини. Відправляємо запікатись доки сир не розплавиться. Дістаємо готову піцу. Можливо прикрасити базиліком за бажанням.