
Складові:
2 великих Ерінги
2 невеликі упаковки шімеджі
3 стебла молодої зеленої цибулі
1 середня морква
1 ст.л. пасти місо (опціонально)
1 ст.л. вершкового масла
локшина на ваш вибір
Приготування:
1. Ерінг нарізати кубиками, обсмажити у вершковому маслі до золотистого кольору. Так краще розкриється їх смак на мій погляд.
2. Залити ерінгі водою в каструлі (2 літри), додати пасту місо, довести майже до кипіння, зменшити вогонь, поварити 5 хвилин.
3. Морква нарізати тоненькими кружальцями, додати в суп разом з шімеджі. Через 5 хвилин вимкнути *.
4. Локшину відварити відповідно до інструкції на упаковці.
5. Цибулю дрібно порубати.
6. У миску покласти локшину, налити суп, зверху посипати зеленою цибулею.