ЛЕГКИЙ СУП В АЗІАТСЬКОМУ СТИЛІ З ГРИБІВ ЕРІНГи І ШІМЕДЖІ

Складові:

2 великих Ерінги
2 невеликі упаковки шімеджі 
3 стебла молодої зеленої цибулі 
1 середня морква 
1 ст.л. пасти місо (опціонально) 
1 ст.л. вершкового масла 
локшина на ваш вибір

Приготування:

1. Ерінг нарізати кубиками, обсмажити у вершковому маслі до золотистого кольору. Так краще розкриється їх смак на мій погляд. 
2. Залити ерінгі водою в каструлі (2 літри), додати пасту місо, довести майже до кипіння, зменшити вогонь, поварити 5 хвилин. 
3. Морква нарізати тоненькими кружальцями, додати в суп разом з шімеджі. Через 5 хвилин вимкнути *. 
4. Локшину відварити відповідно до інструкції на упаковці. 
5. Цибулю дрібно порубати. 
6. У миску покласти локшину, налити суп, зверху посипати зеленою цибулею.