Донер Кебаб з грибами Ерінги
Інгридієнти:
тонкий лаваш – 2 шт
гриби Ерінги – 200 гр
огірок – 1 шт
помідор – 1 шт
капуста молода – ¼
паприка, сіль, перець, томатний соус
Для домашнього майонезу:
яйце – 1 шт
гірчиця – 1 ч. л.
сік лимона – 1 ст. л
олія – 160 мл
сіль за смаком
Гриби розриваємо на волокна, можна руками або за допомогою виделки. Додаємо до грибів паприку, перець, сіль та все ретельно перемішуємо. На деко вислане пергаментом викладаємо гриби і відправляємо в духову шафу, розігріту до 150 градусів на 15-20 хв. Тим часом подрібнюємо приблизно однаковими шматочками огірок, помідор і капусту. Готуємо домашній майонез за допомогою погружного блендера. Для цього з посуд вбиваємо яйце, додаємо сіль, гірчицю, сік лимона та олію. Блендером перебиваємо поки маса не загусне. Гриби дістаємо з духової шафи і починаємо збирати донер кебаб. Для цього на лаваш намазуємо томатний соус, викладаємо гриби та овочі, поверх овочів домашній майонез. Загортаємо кебаб та відправляємо на пательню-гриль. Донер кебаб смакує теплим.