Часникові Ерінги
Інгридієнти:
Ерінги – 2 шт
вершкове масло – 60 гр.
сир твердий – 50 гр.
сіль — ¼ ч. л.
часник – 2 зуб. (невеликі)
панірувальні сухарі – 1 ст.л
петрушка
Спочатку нарізаємо Ерінги, товщина приблизно 1,5 см (якщо Ерінги невеликі достаньо розрізати навпіл). Робимо надрізи сіточкою на грибах та викладаємо їх на деко.
Тим часом розтоплюємо вершкове масло, додаємо до нього натертий твердий сир, часник, петрушку та панірувальні сухарі. Все ретельно перемішуємо та наносимо сирно-часникову масу на ерінги. Деко з грибами відправляємо в духову шафу на 10-15 хв при температурі 180 градусів. Готові гриби можна прикрасити зеленню.