Веганські обсмажені гребінці
Інгридієнти
4 гриба Ерінги
3 зубчика часнику
пучок свіжого базиліку
1/4 склянки білого вина
2 ст. л. лимонного соку
3 ст. л. оливкової олії
1 щіпка солі за смаком
1 щіпка перцю за смаком
1 ст. л. соєвого соусу
Зріжте у грибів кінчики, якщо вони не рівні. Потім розріжте кожен гриб на 3-4 частини (залежно від їх розміру). Збережіть капелюшки грибів для інших рецептів. Поставте сковороду на середній вогонь, потім додайте оливкову олію, потім гриби, сіль і перець. Готуйте по 3-5 хвилин з кожного боку або поки вони не стануть золотисто-коричневими. Зніміть гриби зі сковороди і додайте ще трохи олії, додайте подрібнений часник, а потім подрібнений базилік. Перемішуйте, поки часник не стане золотисто-коричневого кольору. Зменшіть вогонь до помірного низького, потім додайте біле вино, лимонний сік, сіль і перець, соєвий соус. Дайте настоятися близько 3 хвилин, поки рідина трохи не зменшиться. Потім знову додайте гриби, зменшіть вогонь до мінімуму і дайте покипіти ще 3-5 хвилин, не забуваючи вмочати гриби в винному соусі. Подавати гарячим!