Крем-суп з грибами Ерінги

Крем-суп з грибами Ерінги

Інгридієнти:

гриби Ерінги — 400 гр

картопля – 4 шт

морква – 1 шт

цибуля – 1 шт

сіль, лавровий лист

соєвий соус — 2 ст. л.

вершки — 100 мл.

вода чи бульйон — 300-500 мл.

рослинна олія (для смаження)

Нарізаємо овочі (картоплю, моркву, цибулю) невеликими шматочками.

В посуді, якому будемо варити суп обсмажуємо цибулю та моркву до золотистого кольору, додаємо картоплю та також обсмажуємо на невеликому вогні пару хвилин.

Додаємо до овочів 300 мл води, сіль, лавровий лист та варимо 15-20 хв.

Нарізам гриби кубіками, обсмажуємом на рослинній олії до готовності з додаванням соєвого соусу.

Готові гриби Ерінги додаємо до овочів, та продовжуємо варити 10 хв.

Знімаємо з вогню та перетираємо погружним блендером до однорідності. Густину супу регулюємо кип’яченою водою (якщо багато води викіпило, то можна додати).

Ставимо суп знову на вогонь та додаємо 100 мл вершків будь-якої жирності та варимо на маленькому вогні ще 3 хв. Смакує з сухариками з білого хліба.