Сирний рулет з грибами Ерінги
Інгридієнти:
плавлені сирки — 3 шт.
яйця – 3 шт
борошна — 3 ст. л.
гриби Ерінги — 400 гр.
цибуля – 1 шт
соевий соус — 2 ст. л.
часник, сіль
сметана (для змащування рулету)
кунжут.
Подрібнюємо гриби Ерінги та цибулину. Все обсмажуємо на рослинній олії.
До смажених грибів додаємо 2 ст. л. соевого соусу, часник та сіль за смаком.
Поки смажаться гриби натираємо на тертці 3 плавлених сирка.
В окремому посуді взбиваємо яйця та додаємо 3 ст. л. борошна, все перемішуємо. Натертий плавлений строк додаємо до суміші з яєць і борошна. Перемішуємо до однорідної маси.
Тісто виливаємо на деко застелене пергаментом, рівномірно розподіляємо тонким шаром та ставимо в духову шафу на 15 хв. (t° 180)
Поки випікається тісто, в блендері перетираємо жарені Ерінги.
Дістаємо з духової шафи тісто, на нього викладаємо перетерті Ерінги, рівномірно розподіляємо та завертаємо рулет. Рулет змащуємо сметаною, посипаємо кунжутом та ставимо запікатись ще на 5-10 хв. Смакує навіть охолоджений.