Пиріг Киш з грибами
Ерінгами
Інгридієнти:
Для тіста
Борошно — 180 гр.
вершкове масло (охолоджене) — 40
гр.
вода — 3 ст. л.
яйце – 1 шт
Сіль за смаком
Змішуємо всі інгридієнти та
кладемо тісто в холодильник, завернуте в харчову плівку на 30 хв.
Тим часом готуємо начинку та
соус:
гриби Ерінги — 300 гр
помідори — 2 шт
цибулина – 1 шт
твердоий сир — 50 гр
яйця — 3 шт
сметана — 200 мл
молока — 100 мл.
сіль за смаком
Подрібнюємо та обсмажуємо до
готовності гриби та цибулю, солим та перчим. Робимо соус – змішуємо яйця,
сметану, молоко та сіль. В форму тоненько
викладаємо тісто, формуємо бортики. На тісто викладаємо гриби та порізані
помідори та натертий сир. Зверху заливаємо соусом. Випікаємо в розігрітй
доховій шафі до 180С 40-50 хв.