Салат з грибами Ерінги та руколою
Інгредієнти на 2 порції:
гриби Ерінги – 90 гр
рукола – 100 грн
помідори черрі – 2 шт
яйце – 1 шт
цибуля — ¼ шт.
сік лимона – 1 ст. л.
діжонська гірчиця – 1 ч. л.
cіль, італійські трави, соєвий соус, оливкова олія
Нарізаємо кільцями гриби ерінги (товщина приблизно 1 см), маринуємо з додаванням олії,солі та соєвого соусу. Помідори черрі розрізаємо навпіл. На пательні-гриль обсмажуємо гриби та помідори. Поки вони смажаться готуємо заправку для салату. Для цього змішуємо оливкову олію, сіль, італійські трави, діжонську гірчицю та лимонний сік. Цибулю нарізаємо тоненькими на півкільцями та додаємо до заправки, щоб вона промаринувалась. Варене яйце розрізаємо на 4 частини. На тарілці викладаємо подушку з руколи, поверх розкладаємо ще гарячі гриби ти помідори черрі, прикрашаємо яйцем та поливаємо все заправкою. Салат смакує теплим. Смачного!