Китайський салат з грибами та огірком
Інгридієнти:
гриби Ерінги – 300 гр
цибуля – 1 шт
огірок – 2 шт
соєвий соус – 3 ст. л.
рисовий оцет – 1 ст. л
діжонська гірчиця – 1 ст. л
мед – 1 ч. л
оливкова олія
Нарізаємо тонкою соломкою гриби Ерінги, цибулю можна нарізати напівкільцями. На розігріту пательню відправляємо смажитись гриби разом з цибулею на невеликій кількості оливкової олії. Під кінець смажіння додаємо соєвий соус 2 ст л. Тим часом нарізаємо тонкою соломкою огірки, так само як Ерінги. Та готуємо соус до салату. Для цього в скляному посуді змішуємо оливкову олію, діжонську гірчицю (в зернах), рисовий оцет, соєвий соус та мед. Все ретельно перемішуємо. Поки гриби гарячі додаємо їх до огірків і щедро все поливаємо соусом. Перемішуємо всі складові та даємо настоятись 10-15 хв. Повірте досить легкий в приготуванні салат не залишить вас байдужими.