Сирний рулет з грибами Ерінги

Сирний рулет з грибами Ерінги

 

Інгридієнти:

 

плавлені сирки — 3 шт.

яйця – 3 шт

борошна — 3 ст. л.

гриби Ерінги — 400 гр.

цибуля – 1 шт

соевий соус — 2 ст. л.

часник, сіль

сметана (для змащування рулету)

кунжут.

 

Подрібнюємо гриби Ерінги та цибулину. Все обсмажуємо на рослинній олії.

До смажених грибів додаємо 2 ст. л. соевого соусу, часник та сіль за смаком.

Поки смажаться гриби натираємо на тертці 3 плавлених сирка.

В окремому посуді взбиваємо  яйця та додаємо 3 ст. л. борошна, все перемішуємо. Натертий плавлений строк додаємо до суміші з яєць і борошна. Перемішуємо до однорідної маси.

Тісто виливаємо на деко застелене пергаментом, рівномірно розподіляємо тонким шаром та ставимо в духову шафу на 15 хв. (t° 180)

Поки випікається тісто, в блендері перетираємо жарені Ерінги.

Дістаємо з духової шафи тісто, на нього викладаємо перетерті Ерінги, рівномірно розподіляємо та завертаємо рулет. Рулет змащуємо сметаною, посипаємо кунжутом та ставимо запікатись ще на 5-10 хв. Смакує навіть охолоджений.