Пиріг Киш з грибами Ерінги

Пиріг Киш з грибами
Ерінгами

 

Інгридієнти:

Для тіста

Борошно — 180 гр.

вершкове масло (охолоджене) — 40
гр.

вода — 3 ст. л.

яйце – 1 шт

Сіль за смаком


Змішуємо всі інгридієнти та
кладемо тісто в холодильник, завернуте в харчову плівку на 30 хв.

Тим часом готуємо начинку та
соус:

гриби Ерінги — 300 гр

помідори — 2 шт

цибулина – 1 шт

твердоий сир — 50 гр

яйця — 3 шт

сметана — 200 мл

молока — 100 мл.

сіль за смаком

 

Подрібнюємо та обсмажуємо до
готовності гриби та цибулю, солим та перчим. Робимо соус – змішуємо яйця,
сметану, молоко та сіль.  В форму тоненько
викладаємо тісто, формуємо бортики. На тісто викладаємо гриби та порізані
помідори та натертий сир. Зверху заливаємо соусом. Випікаємо в розігрітй
доховій шафі до 180С 40-50 хв.