Складові:
Чіабатта 8 шматків
Сир брі 150 г
Печериці 3 штуки
Зелень 1 пучок
Гриби енокі 70 г
Перець чорний мелений щіпка
Оливкова олія 3 столові ложки
Портвейн 1 столова ложка
Приготування:
Розігріти верхній гриль в духовці. Деко прокласти пекарської папером. Покласти шматочки улюбленого хліба (можна використовувати чіабатту) на деко. Поверх хліба — тонкі шматочки козячого сиру брі. Поставити в духовку під верхній гриль на 3 хвилини або до тих пір, поки сир розплавиться, а хлібець злегка підрум’яниться. У цей час шапочки печериць дрібно нарізати, а гриби енокі — крупно. Зелень дрібно порубати. У мисці перемішати гриби і зелень, скропити 2 ложками оливкової олії. На середньому вогні в розігрітій сковороді обсмажити гриби з зеленню близько 3-х хвилин. За бажанням додати в кінці портвейн. Присмачити свіжомеленим чорним перцем. Дістаємо з духовки нашу заготовку. Викладаємо на теплий сир грибну суміш. За бажанням скроплюємо оливковою олією.