Гриби Ерінги на грилі з кабачками

Гриби Ерінги на грилі з кабачками: 

гриби Ерінги – 300 гр 

кабачок – 1 шт  

олія, сіль, соєвий соус, спеції для барбекю чи гриля 

Готуємо гриби та овочі: ретельно все помити та очистити кабачок. Гриби нарізати кільцями, додати олію, сіль, соєвий соус та спеції (які вам до смаку). Так само нарізаємо кабачок, маринуємо його з додаванням олії, солі та спецій. Важливо! Товщина кілець нарізаних грибів та кабачка має бути однаковою. На решітку для грилю викладаємо гриби та овочі. Час приготування грибів і кабачка однаковий. Смажимо в залежності від температури вашого жару, періодично перевертаючи. Смачного!