Фунчоза з грибами Ерінги

Фунчоза з грибами Ерінги та овочами

Інгридієнти:

гриби Ерінги – 150 гр

перець солодкий – 1 шт

морква свіжа – 1 шт

огірок – 1 шт

кінза – 20 гр

сік лимона/рисовий оцет – 1 ст. л

оливкова олія – 4 ст. л

соєвий соус – 6 ст. л

вода – 50 мл

фунчоза – 100 гр

часник – 2 зубчики

карі — 5 гр

кунжут – 2 ст. л.

Спочатку нарізаємо соломкою гриби Ерінги та обсмажуємо на пательні. Фунчозу заливає окропом і лишаємо на 5 хв., потім ретельно промиваємо холодною водою (або дивіться рецепт приготування на упаковці). Нарізаємо тонкою соломкою овочі (перець, огірок, моркву). Для соусу, в невеликому сотейнику змішуємо воду, оливкову олію, соєвий соус, сік лимона, подрібнений часник, порізану кінзу та карі. Все ставимо на вогонь і варимо протягом 2 хв. Змішуємо фунчозу, підсмажені гриби Ерінги, подрібнені овочі та заливаємо все гарячим соусом. Даємо настоятись протягом 10 хв. При подачі посипаємо кунжутом. Насолоджуйтесь!