Пиріг з лаваша з грибами Ерінги

Пиріг з лаваша з грибами Ерінги

Інгридієнти:

лаваш – 2 листи

гриби Ерінги – 400 гр

цибуля – 1 шт

шпинат – 200 гр

сир рікотта – 250 гр

твердий сир – 70 гр

яйця – 3 шт

йогурт – 300 гр

сіль, перець, прованські трави

Гриби Ерінги та цибулю подрібнити, обсмажити на пательні  з додаванням солі та трав. Коли гриби майже готові додати шпинат та смажити поки він не стане м’яким. Якщо ви використовуєте морожений шпинат, то попередньо його необхідно  розморозити та злити зайву рідину. Змішати обсмажені гриби та шпинат з рікоттою та додати частину твердого сиру, сіль додавати за смаком.

Один лист лавашу розрізати на три рівні частини. На кожну викласти начинку та скрутити рулет (всього три рулети).  У форму для запікання вистелити інший лист  лавашу, щоб краї звисали. В середину форми згорнути «равликом» підготовлені рулети. Для заливки змішати яйця та йогурт, солити за смаком.  Залити пирога половиною соусу та загорнути краї лаваша в середину, ніби накриваючи його. Полити залишками соусу та посипати твердим сиром. За бажанням можна посипати кунжутом. Відправити пиріг в розігріту до 180 градусів духову шафу на 30-40 хв.