Омлет з креветками та грибами Енокі

Омлет з креветками та грибами Енокі

Інгридієнти:

гриби Енокі – 200 гр.

креветки – 200 гр.

яйця – 2 шт.

крохмаль – 2 ч. л.

алкоголь  — 1 ст. л.

соєвий соус – 2 ст. л.

зелена цибуля, імбир, сіль

Креветки почистити, додати крохмаль та алкоголь (коньяк чи вино) і залишити їх маринуватись.  Тим часом збити яйця, посолити та посмажити омлет. Подрібнити омлет на невеликі шматочки. Подрібнити зелену цибулю та імбир. Обсмажити на пательні до появи аромату. Додати креветки та соєвий соус, смажити помішуючи. У грибів Енокі зрізати основу, гарно промити водою, та розрізати на дві-три частини.  Додати гриби Енокі на пательню, смажити поки гриби не стануть м’якими, додати омлет і також злегка обсмажити. Подавати посипавши зеленою цибулею. Смачного!!!