Паста з грибами Ерінги
Інгридієнти:
паста -200 гр
вершкове масло — 4 ст. л.
гриби Ерінги — 300 гр
сіль,перець, петрушка
Для соусу:
шпинат — 100 гр
грецькі горіхи – 80 гр
тертий пармезан — 50 гр
оливкова олія — 60 мл
часник — 2 зубчики
сік лимона – 1 ст. л.
петрушка, сіль
Відварити пасту до готовності.
На сухій пательні обсмажити грецькі горіхи. Перекласти в кухонний комбайн чи блендер всі інгредієнти для соусу та ретельно подрібнити до однорідної маси. Маса вийде достатньо густою.
Розігріти масло на широкій пательні. Додати гриби та швидко обсмажити до золотавого кольору, під кінець приготування посолити. Перекласти пасту в пательню до грибів, додати подрібнену свіжу петрушку, перемішати.
Перед подачею змішати пасту з соусом та посипати пармезаном. Смачного!