Піца грибна (без борошна)

 Грибна піца (без тіста)

Інгридієнти:

гриби Ерінги – 300 гр

яйце – 1 шт

помідор – 1 шт

сир моцарелла —  1 шт

маслини – 100 гр

томатний соус, йогурт/ майонез , італійські трави, сіль, базилік

Подрібнюємо гриби Ерінги в блендері. Додаємо яйце, сіль, трави, ретельно перемішуємо.

На деко вислане пергаментом викладаємо грибну основу, формуємо круг товщиною 0,5 см. Відправляємо в духову шафу на 15-20 хв,  при температурі 180 градусів.

  Тим часом нарізаємо помідор, сир та маслини. Коли основа запеклась, дістаємо з духової шафи, змащуємо соусом, викладаємо поверх нього сир, помідори та маслини. Відправляємо запікатись доки сир не розплавиться. Дістаємо готову піцу. Можливо прикрасити базиліком за бажанням.