Тарт з грибами Ерінги

Тарт з грибами Ерінги

 

Інгридієнти:

для тіста

— картопля 450 гр

— сир твердий 50 гр

— яйце 1 шт

для начинки:

— гриби Ерінги 600 гр

— цибуля 1 шт

— часник, розмарин, соєвий соус

— яйце 2 шт

— йогурт/сметана 150 гр

Для тіста відварюємо картоплю, перетворюємо на пюре. Додаємо натертий сир та яйце, замішуємо тісто.  Для начинки подрібнюємо гриби Ерінги та цибулю. Часник та гілочки розмарину обсмажуємо та прибираємо з пательні. На цій ароматній олії обсмажуємо Ерінги, цибулю з додаванням соєвого соусу.

Змішуємо яйця, йогурт або сметану, додаємо смажені Ерінги.

Викладаємо в форму для запікання картопляне тісто, формуємо бортики та додаємо начинку.

 

Ставимо пиріг в духову шафу запікатись при t 180° на 45 хв. Даємо пирогу охолонути та дістаємо з форми.